Strong4life

Strong4life

Om bloggen

I denne bloggen ønsker jeg å skrive om erfaringer jeg gjør i jobben min, som Massasjeterapeut og Personlig Trener, som jeg tror kan komme andre tilgode i form av bedre livskvalitet og helse.
Jeg vil også skrive litt fra livet mitt som voksen småbarnsmor og selvstendig næringsdrivende.
Les gjerne om behandlinger på www.strong4life.no og lik facebooksiden; https://www.facebook.com/strong4life.no/
Så håper jeg noen vil lese og kom gjerne med kommentarer🙂
mvh Marit

Nå skal "drittfallrompa" bort igjen!!

Kategori 1Posted by Marit W. Viken Thu, February 18, 2016 14:40:36
Først litt historie bak;
Jeg har trent styrke i veldig mange år, og etter år i hestesalen før det, har jeg alltid hatt grei sprettrumpe. Men så kommer første barn for 4 år siden og jeg fikk da virkelig erfare på egen kropp at trening er ferskvare.. Etter noen få uker i barselpermisjon og ammetåke kommer min kjære samboer med kommentaren; "Marit, du har fått sånn drittfallrompe"! Det er det værste ordet jeg har hørt om meg selv tror jeg, og det fra å være så glad i sprettrumpa mi..😨 Så da kom jeg igang igjen og fikk løftet litt på bakdelen, om enn ikke like høyt opp som før graviditeten.
Nå har jeg igjen gjort samme tabbe og latt være å trene i en periode fordi hverdagen med 2 barn og som selvstendig næringsdrivende krever sitt. Så i går kommer det litt forsiktig fra min kjære, klok av skade; "Marit, du holder på å miste buksa..?" Og det er en bukse som er minst tre nummer mindre enn hva jeg brukte tidligere!
Så nå er jeg igang igjen med prosjekt rumpeløft, og garantert mye mere godt for både kropp og sjel også🙂
Kommenter gjerne🙂
Ha en sporty dag☀️💪🏼

<a href="http://blogglisten.no/blogg/blogg.strong4life.no/"><img src="http://blogglisten.no/img/blogglisten.png" alt="Blogglisten" /></a><img height="0" border="0" width="0" alt="hits" src="http://hits.blogsoft.org/?eid=1945" />